Friday night and the lights are low

och med lights menar jag då solen. Klockan är 8 så snart är det dax för den att gå till sängs och istället lämna plats åt gubben i månen.

Nu sitter vi och avnjuter en kall öl och har en liten "barbie". Det ska bli gott med en grillad köttabit, klyftpotatis och sås.
Sen blir det relaxing på hög nivå.

Imorgon ska vi ta oss in till Sydney och förhoppningsvis blir det lite julklappsfyndat. Blir det fint väder så ska vi försöka hinna med att sola lite också. Söndag hoppas jag att det är riktigt soligt och varmt så att hela dagen kan spenderas där.
Det vore skönt med tanke på att vi ska på julfest med jobbet på lördag. Hanna och jag har bestämt att vi dessutom ska ta oss vidare till Sydney efter det för att svänga de inte så lurviga. Det var ett tag sen vi var ute och dansade och det sprätter ganska bra i benen vid det här laget. Kanske blir det invigning av en klänning också, Vad vi har bestämt i alla fall är att kameran måste med, vi kan ju inte komma hem vid jul och inte ha några bilder alls med oss att visa upp :-)

Dagens händelse; idag har Hanna och jag sett nåt riktigt fint.... Det var som taget ur en hollywoodfilm.
När vi promenerade på stranden kom en surfare upp ur vattnet i sina röda surfshorts med brädan under armen och ruskade vattnet ur sitt mörka hår i solskenet, precis som surfare alltid gör i filmer. Det bör då också påpekas att denna surfare var riktigt snygg, så snygg att jag var tvungen att svära :-) Äntligen visar sig Dee why från sin bästa sida och visar upp sin potential.


Det var allt vad skvaller jaghar att erbjuda idag.
Återstår att se vad helgen har i sitt sköte.

Trevlig helg på er alla.
Kram Eva-Lena

Vi gjorde ett tappert försök...

Då var de det där med julbak... Vi vill ju med få lite julkänsla här nere trots värmen och palmerna, så igår bestämde vi oss för att bygga ihop vårt pepparkakshus (som införskaffats på IKEA för ett par veckor sedan). Reslutatet blev blandat.... Först var det jättefint, stod på vår tv-bänk och var så fint. Tyvärr var det lite mörkt så kamerna kom fram först idag. Döm själv....



Vi har det fuktigt i vår lägenhet - nu är det verkligen bevisat. Vi kör med AC:en så mycket vi bara kan, men i och med att slangen från den helst ska hänga ut har vi den bara igång när vi är hemma. Hmmm... Fukt = inte bra för pepparkakshus. Men vi lovar, det var fint igår kväll (= fyra väggar och ett helt tak med skorsten och allt).

Då vi varit lite dåliga på att lägga upp bilder på hur det ser ut här kommer här ett helt gäng med bilder:

Här har vi stannat på ett berg i Melbourne - underbart fint men det var rätt så kallt och blåsigt....

 


..men utsikten var det inget fel på!




Framme i Brisbane. En ny kompis? (kortet är taget när vi äter lunch på en restaurang i närheten av Dynapac-kontoret)



Surfers Paradise (ett måste att se om man är i Australien?)


Middag med John, Budas i Brisbane - Gott gott



En bit av regnskogen....



.... så fint....




Och så självklart ville vi ju se lite kängurur med så vår säljare här letade givetvis upp några, en hel familj till och med....



Väl hemma den 1:a advent spenderade vi ett par timmar på vår kära strand i Dee Why:



Har vi vädergudarna på vår sida till helgen kommer vi nog att spendera några timmar till här!

Det var allt för nu, men vi hörs och SES snart ! :-) Bara 8 dagar kvar....

Många kramar från oss!

Idag är ingen vanlig dag

Idag är det Hannas födelsedag...

Henne vill jag hylla.
Grattis på födelsedagen vännen!

Nu ska det fikas :-)


 



födelsedagskramar i massor från din Roomie.

RSS 2.0