HALLOWEEN

Vi glomde ju helt att uppmarksamma Halloween pa forra inlagget.

Det har ar vad vi ska mumsa pa ikvall, nagon som ar sugen? :-) Ni ar valkomna vid 19-tiden!



Vagbeskrivning:

Nar ni ser detta ar ni i mal!



HAPPY HALLOWEEN!

Nu vankas det helg igen

Veckorna bara springer ivag sa vi ar val hemma for julledighet innan vi ens hinner blinka. Eftersom vi knappt har hunnit komma i ordning i lagenheten har vi ju inte hunnit undersoka var nya hemstad. Det kommer vi nog gora en del i helgen. Blir det sol imorgon maste vi besoka stranden, en strand som occuperas av manga surfare :-)


Man skulle kunna tro att eftersom vi ar har nere sa ar vi harlig gyllenstekta av solen. This is not the case. Vi ar valdigt likbleka sa om vi hade skullat ga pa halloweenparty hade vi inte ens behovt klatt ut oss. vi hade bara kunnat valja att ga som spoken.


Idag ska det visst bli 36 grader har, men det ar inte sa mycket vi kanner av har inne pa kontoret... Dock har vi (nastan) fatt skulden for att ha tagit sonder AC:en har pa kontoret. Tre ganger har den gatt sonder sedan vi anlande och det har varit reparatörer har var varannan dag och sprungit. Vet inte vad vi har gjort, verkar inte som vi har sa mycket tur med varmeanlaggningar, vi fryser ju for jämnan.  Vet att vi inte ska klaga, men vi var inte beredda pa att frysa har nere... Vi har nu bada inforskaffat fina tofflor fran Ikea (Eva-Lenas har varit med pa bloggen tidigare).


Nar det galler vadret i ovrigt har nere har det varit valdigt blandat. Denna veckan har det varit regn och blast nastan varje dag... Trist! Men det verkar vanda nu, om an tillfalligt. :-) Sommaren ar i alla fall pa ingang.


Ikvall blir det film och tacokvall skulle vi tro och imorgon blir det eventuellt stranden. Vi funderar starkt pa att ta oss till Sydney zoo i helgen for att fa se lite koalabjornar och sant.


Om vi gar tillbaka lite kort till var lagenhet sa har vi konstaterat under denna forsta veckan att man maste ha nagon form av AC-system. Lagenheten har varit kall och fuktig. Det har varit som att vara pa lager och bo i talt. Inte en av vara favoritsysselsattningar. Sa vi beslutade att gora nagot at detta. Vi gav oss ut pa jakt och klev in i en butik som heter The Good Guys. Vi sag nog allmant vilsna ut och passade inte riktigt in. Men i alla fall fragade vi lite snallt om de hade varmeflaktar. Han skrattade oss i ansiktet och sa att vi ar ju pa vag mot sommar och att ingen har sana pa lager nu for ingen fragar efter det! Dumma Svenskar tankte vi da....


Naha tankte vi men detta maste ju ga att losa sa Bing Lee blev var nasta anhalt, dar lyckades saljaren pa nagot vis salja in en AC-koloss som var ganska stor men som kan rullas runt i huset. Jippi tankte vi och fick hjalp att lasta in den i bilen. Nar den var inpackad fragade den ena killen har ni nan som kan hjalpa er att bara in den...vi stod som tva fan typ oh nej vada ar den tung eller. Han svarade att japp det kan man saga. Vi sa att det loser vi pa ett eller annat satt sen sa tyckte vi att den lilla taniga killen varkade ratt svag. Vi klarade minsann visst att fa upp den for trappan och in i lagenheten...Man blir stark om man ater sin spenat.... men seriost vad trodde han, vi ar ju vikingar!


En liten overaskning var dock att nar ACn hade statt igang i E:s rum en stund utan var uppsikt sa hade den borjat kissa vatten sa golvet var lite ganska mycket blott. Den slangen som vattnet kom ifran ska antagligen skickas ut genom fonstret eller nat sant. Upsidajsi...Men det var en ganska passande avslutning pa var extremt flummiga dag....


Pa mandag ar det dags att presentera var plan for vad vi ska gora fram till jul for chefen. Gar allt som det ska blir det till att resa en hel del framover. Planen ar att traffa kunder och fa ta del av the real world, kanske ser annorlunda ut an vad vi sett pa kontoret har? Ska bli bade spannande och kul! Hall tummarna for oss, det kan vi behova.


Nu ar det fredag och snart lunch. En liten kansla i magen sager att idag kommer vara en an mer flummigare dag. Far vi sen i oss lite vin eller ol sa kommer vi nog spara ur.


Ha en trevlig helg.


XOXO

Hanna och Eva-Lena

Ps. Blev ett langt inlagg idag, men vad gor man nar man har mycket att fortalja......  Ds.


Om vi blivit wiped off the face off the earth?

Nope sa ar det inte, men det ar langesedan vi skrev nu... men bara for att vi inte har haft mojlighet forran nu. Har ju flyttat och har annu inte fatt internet inkopplat i lagenheten. Det kommer droja ytteliggare en vecka och lite till innan vi far det installerat darfor ursaktar vi oss redan nu for att vi kommer vara daliga pa att blogga ett tag till framover. Allt ar bra med oss och vi trivs redan kanon i var nya lya. Men vi ar inte ensamma... Forsta dagen (i lordags) lag det en stor odla och solade sig pa var baksida. Inte pa var altan, men pa stenarna under den. URK! Tror dock inte att den kan ga i trappor, vill inte ha in den i vardagsrummet.



Notera storleken (sakert 25-30 cm) och matt? Och sa hade den en bla tunga, nan som vet om den ar giftig?

Dessutom dok det upp en annan variant, en svart vit lite senare pa kvallen, men den krop in under grannens staket.


Storre delen av fredagseftermiddagen och sondagen spenderade vi pa IKEA. Har aldrig handlat sa mycket dar tidigare, vart hem ar nu ett klassiskt IKEA hem. Kanske de ar intresserade av att ta bilder dar till nasta katalog? :-) Vi gillar IKEA och deras mobler ar hyfsat billiga och latta att bygga ihop. Vi agnade lordagen och sondagskvallen till att hamra och skruva. Detta ar tyvarr nagot som grannarna redan har uppmarksammat.... Tyvarr fick vi lite klagomal pa att vi hamrade lite sent i lordags. Men anda, det var ju lordagskvall och folk ar val uppe ratt sa lange?


Bilder fran lagenheten kommer sa snart vi har fatt ordning, det ar fortfarande en del detaljer som saknas! Blir nog en runda till ett byggforetag idag, maste skaffa gipsskruvar och tavelkrokar for att fa det hemtrevligt aven pa vaggarna. En liten forsmak kan ni fa i form av fargerna vi valt att dekorera med. Man kan saga att vi har valt hejvilt fran regnbagens alla farger: Vardagsrummet har rott lull-lull, koket ar brunt, badrummet gar i olika nyanser av blatt, Hannas rum har detaljer i samma farg som solen och Eva-Lenas rum har gront pynt, precis som graset :-)


En sak som vi har noterat med att bo i Dee Why ar att en timme i bilen enkel resa inte alls kanns sa lang, man ser alla mojliga sorters manniskor i bilkoerna, det ar frukostatare, slipsknutare, sminkare, tidningslasare, kaffedrickare etc. Vi faller i kategorin musiklyssnare....vi diggar och sjunger med..det later inte vackert men vad gor det...


Dessutom har vi konstaterat att vi inte har nagra kvallar langre, och nar vi val slutat jobbet sa ar allt stangt...Det ar lite trist. Vi har faktiskt inte hunnit spana in stranden eller lagunen eller nat annat i Dee Why an. Allt har hittills handlat om att organisera lagenheten. Vi har dessutom ett dilemma med vart berg av kartonger som ar resultatet av alla nya mobler. Vi vet inte riktigt vart vi kan gora oss av med de. Just nu okuperar de ett kallarforrad som vi antog tillhor lagenheten.....


Pa jobbet har vi fullt upp och vi planerar for fullt den narmaste tiden med alla kundbesok som vi ska gora och all information som vi ska sammanstalla darefter. Vi kommer vara "pretty busy" tills det ar dax for julledigheten.


Nu blir det no more.


Kram

Hanna och Eva-Lena


Dan före dan före dopparedan.

Det kan man säga att det är idag, om man anser att nyckeldagen är
dopparedan. Det gör jag.Glömde lägga in den lilla kalendern igår
men det betyder ju bara att jag kunde stryka 2 dagar idag. Jippi.



Idag har det varit typiskt oktoberväder här, för Sverige vill säga . Det enda som jag tror skilde var temperaturen på mätaren. Det har varit ruskigt grått och regningt och blåsigt hela dagen.  Så det kändes nästan som att vara hemma. Men en eller ett par dagar av höst räcker allt. Det ska vara sånt trist väder torsdag och fredag också men framåt helgen, vår stora flytthelg ska det bli varmt och soligt igen. Det passar sig ju bra med tanke på att vi flyttar till stranden :-)



(Såhär såg det ut från vårt kontors fönster i morse)

Idag är det den 22 oktober och det innebär att en alldeles speciell farmor Signe har födelsedag.
Henne vill jag hylla. Men eftersom jag är där jag är får det bli via bloggen och ett telefonsamtal.
Men det är tanken som räknas och jag vet att hon blir jätteglad när jag ringer. Dessutom har jag varit
förutseende och skickat ett kort. Hoppas bara att det kommer fram idag. Har inte lärt mig det där med
posttiden härfrån till Sverige än. Så till farmor Signe:

Med en enkel tulipan,
uppå bemörkelseda'n
jag har den ääran,
jag har den äran att gratulera!

Puss på dig farmor.

Nu är det dax för kvällsmat.

Ps. idag har vi fått igång ACn så nu är det varmt i lägenheten, alltså behövs inte björntassarna idag.
/Eva-Lena


Hemresan är bokad!

Hej alla glada.

Idag har Hanna och jag fått fixat vår hemresa för julfirandet.
Den 11 december kl 06.25 landar vi på dansk mark för att snabbt som ögat simma över kanalen och på nytt trampa på svensk mark. Det känns skönt att ha det fixat. Nu vet vi säkert att vi kommer hem.

I övrigt är det seriös nedräkning till fredag. Då är det dagen D.
Då ska vi hämta nyckeln och sen ska vi åka till Ikea och fixa så att vi får möbler levererade på lördag.
Blir lite väl luftigt i lägenheten annars.



I min alldeles egen hemmasnickrade kalender kan ni följa oss i vår countdown....
(den är inte så fin men den fyller sin funktion)


Nu är det TV kväll och eventuellt lite flyttpackning som gäller.

Intensiv helg...

... med ett lugnt slut.
 
Helgen inleddes med middag, vin och öl i fredagskväll. Riktigt gott! Men efter en tuff vecka på jobbet och efter att ha stigit upp 5.40 fem dagar i rad störtade vi i säng innan tio. Gillar fredagskvällar, men helst utan så mycket ansträngande aktiviteter.

I lördags var det sedan den stora SHOPPING-dagen! Till lägenheten vill säga. Vi började med ett besök på Bing Lee, där det sägs att det ska vara billigt. Vi köpte en kyl/frys, TV (32 tum), micro och en tvättmaskin. Har aldrig köpt allt detta på en och samma gång tidigare, men tror att vi kom undan rätt billigt... Prutade till oss gratis hemkörning och installation med så alla saker ska vara på plats i Dee Why på lördag! Skönt att det är klart, men det är inga roliga pengar....

Efter Bing Lee var det återigen dags för IKEA. Tyvärr kunde vi inte köpa några möbler, allt som man vill ha på hemkörning måste levereras kommande dag. Med tanke på att vi inte har lägenheten än får vi så snällt vänta tills fredag innan vi kan handla allt. Men vi kollade ut vad vi ville ha! Ni som kan IKEA:s sortiment kanske känner till Karlstad-soffan och Lack-soffbordet? Det är vad vi tänkt för vardagsrummet (bland annat). Soffan ska vara mörkgrå och bordet vitt! Till detta köpte vi även en riktigt stor tavla på en röd ros i närbild. Tror att det kan bli riktigt snyggt! :-) Får lägga in bilder sen när sakerna är på plats.

Både jag och Eva-Lena hittade såklart en massa småsaker på IKEA med, allt behöver ju inte köras hem med lastbil. Bland annat hittade Eva-Lena massa fina kuddar och tavlor i gröna nyanser. Själv shoppade jag minst 7 ramar (till alla mina vänner och familj) och två knallgula kuddar. Har inte haft gula saker innan, men föll pladask för dessa. Får se hur det passar i mitt rum... I övrigt har jag tänkt mest vita möbler och en grå fåtölj.

Kvällen spenderade vi sedan på the Albion (tvärs över gatan, där vi var förra lördagen). Blev en hel del öl och några drinkar. Det var varmt, så det behövdes!! Var mest på dansgolvet eller sprang runt mellan de olika barerna. Gillar stället, men det var nog sista gången vi var där då det blir för långt att köra hit från Dee Why. Tror nog att vi kan hitta bättre ställen i Sydney och längst de norra stränderna! Längtar grymt mycket efter att få vår lägenhet nu.

Idag har det varit 30+ ute och luften har stått stil! Sååå varmt och saknade havet! Om en vecka (knappt till och med) sitter Eva-Lena och jag på vår terrass vid den här tiden, eller kanske det blir stranden?

Nu dags för Australian Idol! :-)

Kram från Hanna

Här är vi runt ett-tiden i natt....



.... och måste bjuda på den här frillan. Många många killar som gillar den stilen på the Albion.... Vad tycks? ;-)


Torsdag och nedräkning till helgen....

Hittills har denna veckan varit lite av en berg och dalbana. Ena dagen går det som på räls på jobbet och dagen flyger iväg nästa dag rör sig sekundvisaren i snigelfart och dagen tycks aldrig ta slut.


Nu har vi i alla fall kommit till torsdag och arbetsveckan börjar närma sig sitt slut. Det är alltid lika skönt med helg tycker jag och fördelen med denna helgen är att det är den sista helgen på Meriton Serviced Apartments.  Nästa helg flyttar vi ju! Hur nice är inte det?


På lördag blir det IKEA, om vi kan hitta dit vill säga. Vi ska antagligen lämna in GPSen imorgon....fast hon som skulle kräva in den verkar vara ledig fram till tisdag. OJ vad synd om vi tvingas behålla GPSen ända tills dess. Då slipper vi vara helt vilse i pannkakan...vänstertrafik är svårt nog i sig utan att behöva läsa skyltar och sånt.


Jag känner mig lite stolt över mig själv idag....Sprang nämligen en mil på mindre än en timme igår...Jag vet att det egentligen inte är någon större bedrift, men för en otränad version av mig som dessutom har ömmande benhinnor så var det en bedrift.


Nu har vi precis fått vara missions från chefen. Oj oj oj vad har vi gett oss in på kan man undra. Det känns spännande men oroande på samma gång. Vi har en riktig utmaning framför oss för det kommande året.

Nu är det back to work.... Uppdatering senare? kanske


/Eva-Lena


Slutet på denna veckan

Nu är det snart söndagskväll här och idag har vi haft en riktigt slö dag. Dock får jag väl börja med att berätta hur dagen i går slutade... Tyvärr blev det ingen tur till Bing Lee eller 2nd World (Elgiganten och OnOff hemma) igår. Vädret var helt underbart på förmiddagen så vi valde solen och en bok istället. Vi gick helt enkelt ner till floden här nedanför hotellet med varsin handduk och låg där och njöt ett par timmar. Riktigt gött! Hade hoppats på att få lite färg, men nej... Lika vit som innan. Konstigt här, men det kommer väl... Efter lite snabb shopping efter det gick vi hem och lagade middag, blev mumsig lasagne och en kall Carlsberg.
 
Sedan tidigare hade vi bestämt oss för att kolla in nattlivet här i Parramatta, det bor trots allt 100,000 här så några bra ställen måste det ju finnas. Efter att vi fått några bra pub/club - tips via sms från en jobbarkompis begav vi oss ut. Vi kollade snabbt på ett ställe ett par kvarter härifrån, men det var helt öde (?). Men till vår förvåning ligger det ett uteställe på andra sidan gatan där vi bor! Visst har vi sett det, verkar vara ett bra ställe för afterwork osv, men en lördagskväll? Jodå, fullt med folk. Tydligen var det brist på tjejer där för det kom genast fram en kille till oss i kön och undrade om vi kunde hjälpa honom in. Han var inte underårig eller så, men reglerna var att en kille måste ta med sig minst en tjej in. Kan det verkligen stämma? Inte säker på att vi fattade det hela rätt, men det verkade så... Skumt! Diskriminering? Stället i sig gillade jag. Det var mycket yta utomhus och vädret nu är behagligt så det gick att vara ute nästan hela kvällen i linne och byxor. Dock konstaterade vi att man kan ha på sig precis vad som helst på detta stället. Vi såg många underliga kreationer och mycket kort kort och urringat! Haha... Många var väldigt fulla med, folk som brukar säga att vi svenskar är värst - no no! Här var vi nästan de skötsammaste! I alla fall till en början. Efter ett tag sprang vi på killen som vi hjälpt in, han är kanadensare och kände inga på stället. Väldigt trevlig kille och han bjöd oss på ett antal drinkar (tror att vi fick det till tre var, dock inte så stora!). Vi satt och snackade med honom mer eller mindre resten av kvällen, han har varit här sen i januari som student och hade en hel del tips på vad man ska se och göra här. Listan kommer att bli lång på måste-ställen-att-se. :-) Kvällen slutade runt 04.00 då vi gick rakt över gatan till vårt hotell.

Att vi är lite trötta idag kanske är förståligt, men bakis kan jag inte säga att någon av oss är! Mest allmänt söndagsseg och jag börjar nu känna lite ångest inför en hel ny vecka....

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen...



Notera att vi har våra fina smycken som vi fått från våra kollegor på Dynapac Karlskrona!
:-)

Kram Hanna

Helg...

Jaha då var det lördagsförmiddag och den stora frågan idag är: Vad ska vi hitta på i helgen?
Blir det en runda till puben ikväll? skulle tro det.
Blir det en tur till Bing lee eller 2nds world för Tv, kyl/frys och GPS jakt? Eventuellt.

Hanna är duktig och simmar just nu medan jag fick hoppa över löpningen på grund av en väldigt ömmande blånagel på ena foten :-( Får vänta tills på måndag helt enkelt.  Jag har konstaterat att det är supernice att springa på löparband. Har aldrig varit ett fan av de tidigare men nu är det en av mina vänner. Hellre ett löparband än en asfaltsrunda. Det skulle mörda mina benhinnor.

Vi har inte varit nåt vidare på att blogga i veckan. Vi är medvetna om det och ber om ursäkt.
Anledningen är helt enkelt att det inte har hänt nåt som är värt att nämna.
Dagarna har varit  gyllene tider inspirerade "äta, jobba, sova, dö" fast utan det sista då så klart. :-)

Saken är den att eftersom det blir mörkt så tidigt på kvällarna så hinner vi inte med så mycket under veckorna.
Vi tränar eller handlar mat när vi kommer hem från jobbet.

Fast det förstås i onsdags var vi och skrev på kontraktet till lägenheten så den 24 kan vi hämta nycklarna. Detta är en fredag vilket innebär att vi om två veckor kan ägna hela helgen åt att flytta in och komma i ordning i lyan. Härligt, härligt.

Återstår att se vad vi hittar på idag.

Kram
Eva-Lena

Japp, Ikea var det.

Tänkte jag skulle blogga lite om vad vi har hittat på de senaste dagarna då  vi har lyst med vår frånvaro här på bloggen.
Men då såg jag att Hanna redan hade berättat vad Labour day innebar för oss :-) 

Alltså får jag väl fylla i med det som hon glömde nämna.

I går var det då söndag och vi hade en bakisdag (förutbestämd sedan tidigare) utan att vara bakis.
Men det var en såndär härlig ladda batterierna söndag som krävs med jämna mellanrum.
Läsa bok, slöglo på TV och vara för lat för att laga mat och helt enkelt hämta hem en pizza.
Så jädra skönt också att det har varit regnigt och blåsigt, det tar bort den där måste vara ute känslan som
vi skandinavier annars ofta känner så fort solen visar sig.

På Australian idol bjöds det på ABBA tema och ett tappert men ganska misslyckat försök att tala svenska av programledarna som lockade fram ett gött skratt.
Med andra ord har denna helgen gått lite i blågult tema med ABBA och IKEA.

Det viktigaste inköpet på IKEA glömde Hanna att nämna.
Jag lider av ganska taskig blodcirkulation eller nåt och fryser alltid om händerna och fötterna.
Något som man skulle kunna tro beror på rökning på hög nivå men detta kan inte gärna vara fallet
med tanke på att jag aldrig har varit en rökare. Har aldrig låtit nikotinet sätta klorna i mig.

Tillbaka till mitt lilla inköp då, för att slippa frysa om fötterna( i min dumhet packade jag inte mina fårskinstofflor då jag inte trodde de skulle behövas i Australien...) så har jag köpt mig ett par alldeles egna björntassar :-)
Riktigt fula men ack så sköna.... Några storlekar för stora men det är one size som gäller på denna väldesignade tass.
Något som är säkert är att Hanna skrattar gott varje gång de åker fram.




PS. För er som undrar kan jag nämna att Hanna och jag trodde att vi hade lämnat idotmagneterna hemma i Sverige. Men det visade sig att idioter finns det gott om även här och av någon helt oförklarlig anledning dras de till oss som flugor till het gröt eller hur det nu är man säger. Need I say more??? Don't think so.

Besitos
Eva-Lena

Ledig dag och IKEA

Idag är det Labourday här i Australien vilket innebär att vi fick en långhelg! Riktigt lyxigt! Dock ändrade vi till sommartid igår vilket innebar att vi förlorade en timme.... Vi är nu +9 timmar jämfört med er hemma i Sverige.

Nu när vi vet att vi har en lägenhet att flytta in i om några veckor har vi börjat planera vad som måste köpas. Listan blev lång och vi kommer förmodligen att fylla på den ytterligare... Men självklart vill man ju ha ett hem som man trivs i. :-) Som tur är ligger IKEA bara en kvart ifrån vårt hotell så i morse tog vi bilen och begav vi oss iväg på utflykt. Inte helt oväntat var det fullt med folk på IKEA - tydligen fler än vi som tänkt samma tanke? Men det var ett riktigt trevligt besök! Kändes nästan som man vara hemma, det var inte helt olikt varuhusen i Kalmar och Älmhult.

Idag blev det dock inte så mycket shopping, ska ju se till att ha hemkörning nästa gång och då ska allt fraktas direkt till nya stället. Självklart blev det dock värmeljus, lite kort och ljusstakar, vem kan låta bli att handla lite småsaker när man är där?   


En riktig trokänare - blir nog varsin Billy i nya lägenheten.

Till vår stora förtjusning hade de även Marabou mjölkchoklad och IKEAS egna köttbullar utanför varuhuset.

Hörs snart igen!

Kram från Hanna

Kvällens outfit

Varning på stan! ;-)


Malibu + Cola + Macadamienötter = SANT! :-)

Puss o kram!

Kanelbullens dag.

Idag gör vi som så många andra svenskar och många andra svenska bloggar, uppmärksammar kanelbullen.
Denna delikates har ju fått en alldeles egen dag, vilket visar på dess storhet.
Vi har bakat en sats bullar idag och de blev jättesmaskens, åh se vilka fina bullformar vi har hittat :-)

  

Just nu är vi i full färd att laga middag, på menyn på resturang Hanna och Eva-Lena står idag:
Smörstekt oxschnitzel serverad med ungsbakad potatis och krämig tzatziki. Till detta bjuds det på
rödvin och en färgglad sommarsallad.

När middagen har avnjutits dukas det upp till fest med en drinkmeny som får det att läskas i munnen
För att locka fram den där härliga sommarkänslan är esset i rockärmen en malibu och cola drink.
Denna drink funkar alltid. Men för att svalka sig fungerar ju alltid en frostigt kall öl, ett måste i Eva-Lenas närhet faktiskt.

När den där härliga lulliga känslan har infunnit sig tar vi tåget in till Sydney för att hitta ett ställe att dansa på natten lång?
Eller så länge vi nu tyar. För att ladda batterierna har vi siestat idag.

Självklart ska vi väl hitta en och annan snygg aussiekille att vila ögonen på.


Kameran ska med så vi får väl se om den annvänds.....
Tills dess...Simma lugnt och ta det så där lagom med spriten.


Världens bästa fredag

Idag är det världens bästa fredag tycker jag.
Vi har just fått en lägenhet!
Enda nackdelen är att det är inflyttning först den 25 oktober alltså 3 långa veckor bort.
Men det är som man säger, den som väntar på nåt gott....

Ett litet smakprov på hur det ser ut kommer här;

       

  
Finfint eller hur!
Dessutom är den placerad ett stenkast från stranden!
Back to work

Ovisshet

Vi har tyvärr inte fått något besked om någon lägenhet än.... Vi har ju en favorit sen i lördags och idag har vi varit och kollat på två till. Kanske till och med bättre än den i lördags? Äntligen! Det finns fina lägenheter, om de bara kunde vara lite lättare att få dem. Vi vet ju inte riktigt hur det går till här.... Men vi har (och ska) i alla fall skickat in intresseanmälan på dessa tre. Så alla som läser detta - håll tummarna för oss!

Nedan är en bild från stranden i Dee Why! Var jättefint i verkligheter med! :-)

Image:Dee Why Beach.JPG

Idag kom vi hem lite tidigare än vanligt, pga. att vi kollat lägenheter i eftermiddag istället för att jobba, så vi passade på att träna lite. Eva-Lena sprang en massa och jag tog mig en simtur! Inte illa när man ha en hel pool för sig sjäv! Fick såklart sällskap efter en stund, men kändes lyxigt de första 20 minuterna.

I morgon är det jobb som vanligt igen, men helgen närmar sig med stormsteg. Får väl se vad som händer då, får vi ingen lägenhet innan lördag så är det väl lägenhetsvisningar som står på schemat!

Ha det gött! Kram Hanna

RSS 2.0