Lite nytt och lite gammalt...

Vi ska nu ta tag i bloggandet igen, har hört från lite olika håll att vi varit lite dåliga på det. Och ja, vi vet! Och nu har vi ju fått lite nya kommentarer med - tackar (ni vet vilka ni är).

Idag är det söndag och helgen går mot sitt slut... Kort och gott kan vi nog säga att vi har haft en helhärlig helg! I går blev det som vi planerat picknick i Botaniska trädgården. Lite hembakat och lite annat:



Och jajamen, Operahuset är kvar:



Eftermiddagen fortsatte sedan med en dejt med Damien (spinning) och därefter middag i Dee Why. Vi har hittat vårt favvoställe. Trevligt folk, god mat, gott vin (enligt hälften av oss), god öl, livemusik.. behövs det något mer? Vi träffade dessutom en väldans trevlig Diego. Han kom från Peru och var precis som vi Dee Why-bo. Eva-Lena fick dessutom öva lite spanska. Vi var kvar till siste man och blev nästintill utslängda. En mycket lyckad och trevlig kväll. Släckte lampan runt 12 igår.... (inte öppet så länge här som ni nog förstår).

Idag har vi en sådan där skönsöndag. Har storstädat lägenheten och tvättat. Känns riktigt skönt nu efteråt. Nu har vi dessutom precis fikat på lite nybakade muffins, mums! (visst är vi husliga?).

Ikväll väntar So you think you can dance och Flygande Jakob.

Och just det, rensade kameran tidigare idag, här är resultatet:

PÅSK 2009

Två rätt så flummiga svenska tjejer i Dee Why på väg till bussen...



Bussen tog oss in till Darling Harbour. Kvällen till ära spelade Liverpool mot Blackburn.
4-0!!! :-)



En kär vän?



Vad som ligger där borta är det ingen som vet...



Det var allt som dokumenterades den kvällen, vad som hände sen är det ingen som vet... (som inte var där)

Ha en go' söndag!

Kramar från downunder


Ger man inget så får man inget...

och med det menar vi att ger man inga kommentarer så får man inga blogginlägg (ja det är en pik till våra läsare). Men vi är inte långsinta så två veckor senare kommer uppföljningen på förra inlägget....

Har väl inte så där jättemycket att rapportera. Allt vi gjort sedan sist är typ jobbat och tränat. Vi har inte snubblat på några stora äventyr utan vardagen springer på med jättesteg (vi hinner knappt med). Nu är det då fredag kväll här och det hägrar tv- kväll med chokladbuffé och lite varmt te. Vi har uppenbarligen hamstrat på oss ganska mycket choklad eller vi äter väl aldrig nån helt enkelt. Men idag har vi alldeles speciell choklad som har skickats till oss från världens bästa Ingrid. Hjärtligt tack vännen! stor kram till dig.

Imorgon är det Anzac day här, det är nån helgdag som vi typ inte har full koll på men det har nåt att göra med krigsveteraner på nåt vis. Vad det innebär exakt ska vi ta reda på imorgon, men man singlar tydligen slant på puben och satsar pengar och vinner förhoppningsvis. Vi ska ta reda på detta tomorrow night. Men dessförinnan ska vi leka turister vid operahuset och botaniska trädgården. Med oss tar vi picknick så vi inte svälter. Sen blir det spinning med vår favvo Damien och därefter middag i Dee Why och kanske myntspel då....

På söndag sen väntar det blåst och sisådär väder så då blir det såna där måste saker som typ städning och tvätt och sånt trist. Lite pump och sen tv slöande.

Så ser vår helg ut, vad har ni för spännande planer?

ps. this is our life somewhere over the rainbow....

kram

Blogg, hångel och drinkar...

Lördag, kärna lördag! Och påskafton till på köpet! Så skönt med några dagar extra ledigt! Känns som den här påsken kom mer än lämpigt! Vi var så utslitna och trötta på allt... Ja, så illa som det låter kändes det. Men det är betydligt bättre nu. Särskillt efter en malibu cola! :-)

Ikväll blir det som ni kanske förstår utgång. Vi är hemma i Dee Why nu och sen bär det av till Darling Harbour och The Docks. Ska bli riktig kul att dansa lite!

Rapport om kvällen kommer såklart!

Här bjuder vi på lite kort från kvällen så långt.. (Kl. 18.00)

Eva-Lena hånglar med sin nyfunna vän (påskharen var extra snäll år?) CItat Eva-Lena



Hanna sitter här och skriver (jajamen, på bloggen såklart...) Koncentration.....



Kramar från oss!

Å så var det påsk...

Jajamen, i Australien firar man påsk en vecka tidigare än i övriga världen. Fråga oss inte varför, men det är lite upp och ner här...



April, april.... Vet att det är några dagar för sent för att luras, men vi missade att blogga i onsdags, så gör ett tappert försök nu. Givetvis firar vi inte påsk förrän om en vecka. :-) Dock kommer vi lite smått att inleda påskfirandet redan ikväll - vi har bakat en påsk-kladdkaka. När vi planerade detta insåg vi rätt snart att det tar lite tid för bara två personer att äta en hel kaka/tårta så det är lika bra att ha den hela helgen, eller hur? Sen är det så att vi planerar att åka bort nästa helg...

Veckan som gått har varit lång, men rätt så bra på slutet. Har haft att göra, men samtidigt lite är det ovisst då vi börjat med del två av vårt projekt. Kvällarna har vi spenderat på Fitness First, utom i onsdags. Då tog vi bilen och åkte först till Ikea och sen till Café Svensson. Vi var riktigt svenska för en gångs skull.

Vad vi hittar på i helgen är fortfarande inte helt spikat. Först blir det en ordentlig sovmorgon i morgon - det behöver vi. Sen får vi se vad vädret har att bjuda på. Kan bli shopping igen då det verkar som om molnen från idag kommer att stanna kvar. Inte helt fel det heller?

Ikväll blir det vin och öl - och vår fina kaka såklart! Mums!



GLAD PÅSK till er alla (lite i förskott...)

Kramar från oss!

RSS 2.0