Ger man inget så får man inget...

och med det menar vi att ger man inga kommentarer så får man inga blogginlägg (ja det är en pik till våra läsare). Men vi är inte långsinta så två veckor senare kommer uppföljningen på förra inlägget....

Har väl inte så där jättemycket att rapportera. Allt vi gjort sedan sist är typ jobbat och tränat. Vi har inte snubblat på några stora äventyr utan vardagen springer på med jättesteg (vi hinner knappt med). Nu är det då fredag kväll här och det hägrar tv- kväll med chokladbuffé och lite varmt te. Vi har uppenbarligen hamstrat på oss ganska mycket choklad eller vi äter väl aldrig nån helt enkelt. Men idag har vi alldeles speciell choklad som har skickats till oss från världens bästa Ingrid. Hjärtligt tack vännen! stor kram till dig.

Imorgon är det Anzac day här, det är nån helgdag som vi typ inte har full koll på men det har nåt att göra med krigsveteraner på nåt vis. Vad det innebär exakt ska vi ta reda på imorgon, men man singlar tydligen slant på puben och satsar pengar och vinner förhoppningsvis. Vi ska ta reda på detta tomorrow night. Men dessförinnan ska vi leka turister vid operahuset och botaniska trädgården. Med oss tar vi picknick så vi inte svälter. Sen blir det spinning med vår favvo Damien och därefter middag i Dee Why och kanske myntspel då....

På söndag sen väntar det blåst och sisådär väder så då blir det såna där måste saker som typ städning och tvätt och sånt trist. Lite pump och sen tv slöande.

Så ser vår helg ut, vad har ni för spännande planer?

ps. this is our life somewhere over the rainbow....

kram

Kommentarer
Postat av: Linda k

Hej tjejer!



Låter härligt med slappehelg & massa choklad:)

Hoppas ni får lite bättre väder än vad ni har på bilden.

Kram kram från soliga Kna!

2009-04-24 @ 14:40:38
Postat av: Mikaela

Och jag som tycker att jag kommenterar nästan hela tiden... Aja, ska bättra mig! :) Ikväll blir det mat ute på stan, annars lugnt. Ska åka till Helsingör över dagen med jobbet imån. Jättekul! :) Hoppas ni får en superhärlig helg, kramar!

2009-04-24 @ 17:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0