Å så var det påsk...

Jajamen, i Australien firar man påsk en vecka tidigare än i övriga världen. Fråga oss inte varför, men det är lite upp och ner här...



April, april.... Vet att det är några dagar för sent för att luras, men vi missade att blogga i onsdags, så gör ett tappert försök nu. Givetvis firar vi inte påsk förrän om en vecka. :-) Dock kommer vi lite smått att inleda påskfirandet redan ikväll - vi har bakat en påsk-kladdkaka. När vi planerade detta insåg vi rätt snart att det tar lite tid för bara två personer att äta en hel kaka/tårta så det är lika bra att ha den hela helgen, eller hur? Sen är det så att vi planerar att åka bort nästa helg...

Veckan som gått har varit lång, men rätt så bra på slutet. Har haft att göra, men samtidigt lite är det ovisst då vi börjat med del två av vårt projekt. Kvällarna har vi spenderat på Fitness First, utom i onsdags. Då tog vi bilen och åkte först till Ikea och sen till Café Svensson. Vi var riktigt svenska för en gångs skull.

Vad vi hittar på i helgen är fortfarande inte helt spikat. Först blir det en ordentlig sovmorgon i morgon - det behöver vi. Sen får vi se vad vädret har att bjuda på. Kan bli shopping igen då det verkar som om molnen från idag kommer att stanna kvar. Inte helt fel det heller?

Ikväll blir det vin och öl - och vår fina kaka såklart! Mums!



GLAD PÅSK till er alla (lite i förskott...)

Kramar från oss!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vilken söt kaka ni bakat! Riktigt härligt vårvädet här hemma med klarblå himmel och sol - och extra najs att jag är ledig idag då! :) Vi hörs snart, kramar!

2009-04-03 @ 11:29:10
Postat av: Jannice

En så fin kaka ni har bakat =)Äta god kaka och shoppa är väl inte helt fel som helgsysselsättning? Kram Jannice

2009-04-03 @ 12:08:26
URL: http://jannicesblogg.blogg.se/
Postat av: Linda K

Glad Påsk på Er oxå tjejer!

Vad duktiga ni är på att baka, kakan lockar verkligen:)



Kram kram

2009-04-06 @ 08:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0