Borta bra...

... men hemma bäst! :-) Vi är nu hemma igen i Sydney och Dee Why. Vår tripp genom Australien har gått bra! Har visserligen bara rest på östkusten än så länge. Började i Melbourne och avslutade resan i Brisbane. Vi har så klart besökt en hel del kunder och arbetat myckat men lite ledig tid hade vi. Vi har sett en bit regnskog, en kolgruva, en familj med känguruer, Surfers Paradise och en massa massa mer.. Och så har vi shoppingen såklart. Lite besvikna på Melbourne, men beror nog mest på 15 grader och regn i en hel vecka. Kommer nog med all säkerhet att återkomma dit senare under vårt år här nere.

Brisbane är nog en ny favorit för oss båda. När vi anlände dit för en vecka sedan var det 30+ och klarblå himmel. Helt underbart. Tyvärr fick vi nog med oss regnet från Melbourne för resten av veckan har det varit skurar till och från. Men staden är verkligen mysig och stränderna helt underbara!

Idag har vi firat advent med pepparkakor och glögg! Gott!

Nu är det nedräkning till vi kommer hem till Sverige igen - bara 10 dagar kvar tills vi anländer till den svenska gränsen. Har hört att det är rätt grått och kallt just nu där hemma men hoppas att ni kan fixa lite snö för oss!

Kramar från Hanna


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Kul att få en liten uppdatering igen! Du får berätta mer när vi ses! :) Kramar!

2008-11-30 @ 22:00:14
Postat av: Linda K

Hejsan!



Gott med pepparkakor och glögg. Så kul att snart få ses igen:)



Grattis Hanna på födelsedagen!!!



Kram Kram

2008-12-01 @ 08:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0