Och sa var det redan fredag igen...

Vi kan bara konstatera att tiden verkligen flyger fram nu. Kanns som det nyss var Halloween, vilket var en hel vecka sedan. Ledsen att vi inte kunna uppdatera bloggen oftare, har ju FORTFARANDE INTE fatt igang internet i lagenheten. Suck! Meningen var att de skulle ha installerat allt igar, men nej.. vi satt hemma och vantade, men det kom ingen nisse fran installationsforetaget. Nar vi ringde och fragade efter dem pastod de att han varit dar, men att vi ej varit hemma!!?!? Mycket skumt. Sen var det planerat att de skulle komma och lamna paketet idag pa jobbet, men icke... Nar vi aterigen ringde dem sa de bara att det hade varit forseningar idag och att de inte hade nagon mojlighet att leverara nagot idag. Nu hoppas vi pa mandag istallet... Suck igen... Inget internet = farre inlagg. Tyvarr... Lovar dock att bilder pa lagenheten kommer att komma, drojer bara nagra dagar till.


Nog klagat, dagen borjade trots allt mycket bra! Nar vi kom till jobbet idag lag det ett paket och vantade pa min stol - ett paket fran Sverige! :-) Paketet var skickat av Mikaela och Linda och inneholl Mintkrokant, Gott & Blandat och Salt & Blandat! Sa i helgen blir det godisfest! TUSEN TACK! Precis vad vi behovde! :-)


Veckan som gatt har agnats at jobb, promenad pa stranden, loparrunda pa stranden och sen igar shopping. Akte till Westfield i Chatswood, det ligger pa vagen hem fran jobbet, och kollade affarerna. Utbudet far vi nog saga var sadar, men en del shoppat blev det sa klart.


Nu till helgen hoppas vi pa fint vader da vi planerar att spendera storre delen av tiden pa stranden. Sen blir det besok pa Sydney Zoo pa sondag, lite turistiga maste vi ju vara. :-) Tiden innan jul ar knapp och vi kommer att resa i minst tva av veckorna som ar kvar. Vi har nu fatt klart att bade resan till Melbourne och Brisbane ar godkanda! Ska bli riktigt kul och spannande!


Kram och ha en skon helg!!


/Hanna


Kommentarer
Postat av: Hilda

Vad kul att höra lite från er igen. Saknar er!

Kollar säkert bloggen 3 ggr per dag för att se om det kommit något nytt. Vad avudsjuk man blir på 'promenader på stranden' mm. Här är riktigt höstväder idag. Regn, blåst och trist ;( Ser dock fram emot helgen för jag ska hämta min nya soffa. Ska bli så skönt att hänga där på kvällarna!

Vad kul att ni ska få resa runt lite. Ta mycket bilder för jag är nyfiken på hur det ser ut.

Ha en helt fantastisk helg så hoppas jag vi får en uppdatering på måndag.

Kram Hilda

2008-11-07 @ 07:57:39
Postat av: Mikaela

Bra att paketet uppskattades! :)

2008-11-09 @ 22:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0