Första dagen!

Vi lyckades lösa problemet med väskorna och fastnade inte i tullen....tyvärr ni kan inte se oss på gränsbevakarna i australien på tv ( tv 9 kl. 19-20, för er som missat Eva-Lenas tjat om detta fantastiska program :-) ).

Vi har nu flyttat in i vår tillfälliga lyxlägenhet som består av 3 rum och kök, 2 badrum och 3 balkonger, dessutom har vi king size sängar i våra sovrum...som om inte detta vore nog har vi en vacker utsikt över en flod och downtown Sydney. För att 2 energiknippen som vi inte ska bli uttråkade bistår hotellet även med pool, bubbelpool och gym! För att dra nytta av allt till fullo började vi dagen med lite träning i gymmet, och varvade ner kvällen med ett dopp i det blå (inomhus under tak).

Första dagen på jobbet är också avklarad. Alla var snälla och till vår förvåning bestod teamet till större delen av kvinnor, inte så väntat med tanke på branschen. Detta beror antagligen på att vi bara träffade kontorsugglorna. Jobb fick vi dessutom redan efter en stund, helt oväntat.

Vi bjuder på lite bilder från vår lägenhet.

Fotografi   Fotografi  Fotografi


Fotografi   Fotografi

Ps. som om inte denna lyxen räckte ska vi iväg på konferens söndag-onsdag och vår adress för den tiden är:

http://sanctuarycove.regency.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp

Men kom igen, vi vet att ni unnar oss det :-)

*kram*

Hanna & Eva-Lena

Kommentarer
Postat av: Linda K

Hmm tjejer vad kan man säga, jag ser ju att ni kommit rätt iaf. Lika bra att börja på stort direkt! Sönd-Onsd ser ju helt underbart ut så passa på att njut om ni får tid över.



Kram på er!

2008-09-10 @ 15:29:01
Postat av: Mikaela

Snacka om att ni lever lyxliv där nere! Men självklart unnar vi er det! :) Jag har jobbat sista dagen nu, så imorgon bär det av till Köpenhamn, sen Spanien på fredag. Kanske inte riktigt lika lyxigt som ni kommer ha det, men jag hoppas på mycket sol och bad i alla fall! :) Kramar!

2008-09-10 @ 18:16:09
Postat av: Åse

Ser inte alls så lockande ut ju... själv har jag haft storstädning av lgh idag skönt nu när man är klar. Men gissar på att ni slipper städa på ett tag nu. Så NJUT!! Ha de bäst! Kram!

2008-09-10 @ 20:07:29
Postat av: Karin

Ser ju underbart ut! Bara njut nu när ni kan =) Kramar

2008-09-10 @ 21:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0