Fredag! :-)

Äntligen fredag, eller vad är det man brukar säga? Så skönt! En köttabit, lite choklad och lite rött vin producerat här i Australien - kan det bli så mycket bättre? :-) 
 
Idag har vi börjat lite mer på allvar med vårt projekt, light. Eller, det är inte riktigt hela sanningen, har spanat boende en hel del med. I morgon är det stora "leta-lägenhet-dagen" och vi har redan hittat runt 10 ställen vi ska besöka i morgon förmiddag. Håll tummarna för oss, vi vill verkligen hitta något nu. Några av de lägenheter vi hittat som är ledig verkar jättebra, men man vet ju inte förrän man har sett dem.... Ska i alla fall spana efter en 2:a, gärna med två badrum - vill ju helst slippa köa på morgonen. 

Här kommer lite bilder från den berömda golfbanan i Brisbane - det var här vi för första gången provade golf :-) Riktigt härligt och kängururna hoppade runt lite överallt! Vem blir inte sugen på golf när man ser detta?



Lite motljus - men ni ser väl kängurun i mitten??? Akta dig!


Taget från golfbilen...


Tidigare har vi här klagat lite på vårt kontor... Döm själva....


Tidigt i morse....

För att läska er lite ytterligare kommer här en bild på vår middag för kvällen - kalvstek fylld med ost och viklök serverad med klyftpotatis och grönsallad. Plus rött vin såklart!




Kramar /Hanna



Kommentarer
Postat av: Linda k

Golfbanan ser ju jättefin ut men ni har ju glömt att berätta hur det gick:)Blev det några hole in one?



Vad heter vinet, kanske går att köpa hemma i Sverige!?



Kram & ha en superbra helg!

2008-09-26 @ 13:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0