Morgon i Parramatta

Då var det helg, eller i alla fall lördag. Redan i morgon är det dags för jobb igen, då bär det av till Brisbane på konferens. Ni som har varit inne på Hyatt i Queensland (se tidigare inlägg) förstår nog att vi kommer att ha det jobbigt de närmsta dagarna... ;-) Det kommer nog dock vara en hel del jobb med, särskillt med tanke på hur det har varit hittills. Redan i onsdags, som var första dagen på jobbet, fick vi uppgifter som det var deadline på igår. Tufft! Och kraven på oss är höga.... Rädda light och concrete i hela Australien?

Idag är vi dock som sagt lediga och vi planerar att åka kattamran in till Sydney downtown. Vi tänkte vara riktiga turister och se operahuset och mesta bara ströva runt och fota! Känns som vi behöver en dag med lugnare tempo. :-)

I övrigt mår vi bra, endast småsaker att klaga på. Eva-Lenas hals gör ont och Hanna lever fortfarande i svensk tid och är vaken nästan halva nätterna. (det blir dock bättre och bättre......)

                                            

Kramar från oss! :-)

Kommentarer
Postat av: Linda K

Hej på er!

Härligt med helg, klart ni ska passa på och ser er om så ni kan guida mig när jag tittar ner sen;) I karlskrona är det rätt trist väder & det känns verkligen att hösten kommit hit. Hoppas ni får det kul & lärorikt i Brisbane.

Kram

2008-09-14 @ 09:09:03
Postat av: Mikaela

Hej på er! Skickar här en hälsning från ett soligt Spanien! :) Låter som ni har det bra, även om det är mycket jobb. Men det fixar ni! :) Kramar!

2008-09-15 @ 18:04:33
Postat av: Helene K

Hej tjejer,

Självklart ska ni rädda light och concrete i hela Australien... ;) Det stod väl så i arbetsbeskrivningen eller..?

Ta det lugnt och arbeta inte ihjäl er.

Vi har besök idag: Glenn, Mattias, Röja och Mikolaj. Dags för provkörning av nya LF. Om tio minuter är det dags...

Föresten, såg ni att ni glömde en liten kartong med transporthjul i Ljungby. 20 kg extra i bagaget hade väl varit OK..? ;)

Kram på er båda!

2008-09-18 @ 09:57:59
Postat av: Jennie

Shit va häftigt tjejer! Jag ser fram med spänning emot att ni har skaffat ett eget boende... ska bli kul att se vart det blir liksom och vilken standard :)Hoppas ni kan njuta av helgen!! Kram

2008-09-21 @ 02:04:21
URL: http://skattkistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0