Ny dag, ny vecka

Nu har vi lunchrast och vad passar inte bättre än ett litet inlägg på bloggen då? Sitter nu i vårt enda konferensrum/lunchrum och arbetar.

I lördags var vi som sagt på lägenhetsjakt och vi hittade en enda riktigt bra lägenhet. Den ligger i Dee Why och var riktigt bra planerad. Får hålla tummarna nu att vi får den, vi kommer att får besked först på onsdag. Hoppas hoppas! Lördagen var riktigt hetsig då vi sprang runt på minst 10 visningar, många var dessutom på samma tid. Suck! Om vi inte får denna lägenheten måste vi upprepa samma procedur på lördag och det är inget vi ser framemot.

Söndagen spenderade vi i Bondi. Tanken var att vi skulle sola och bada, men efter att vi träffa Sofie (kompis till Hanna från högskolan i Kalmar) och tagit varsin kall öl hade det hunnit blåsa upp och bli riktigt svalt. Tji fick vi! Det blev istället en lång bussresa hem då alla på stranden samtidigt bestämde sig för att ta sig ifrån Bondi. Vi gillade Bondi, men vi kommer nog endast att spendera några helger där, vi kommer inte att bosätta oss bland alla turister.

Idag ska vi sluta tidigt, vi måste ta oss till banken och öppna varsitt bankkonto. Utan bankkonto här - ingen lön. Vilken vi verkligen ser framemot nu! 

Nu tillbaka till verkligheten och jobbet! Ha en bra måndag!

Kram från oss 


Kommentarer
Postat av: Åse

Hej på er!!



Sitter nu och avnjuter ett glas vin, blev lite kvar efter helgens utgång... Jobbat sent idag så nu blir det bara slapp i soffan. Få hålla tummarna att ni får lgh. min dator har fått spelet så har svårt att skriva.



Tänkte på er på jobbet idag, läste en bok om Mulle Meck som handlade om bilar på vägen och så berättade de om vältrar och var det inte en Dynapacs vält jomen, lite kul tyckte jag!

Ha de bäst! kram

2008-09-29 @ 19:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0