Vi överlevde första veckan...

Nu har vi varit i Australien i drygt en vecka - vet inte vart tiden har tagit vägen. Har varit väldigt intensivt, minst sagt.
I söndags morse flög vi upp till the Sunshine Coast, strax utanför Brisbane. Väl framme fick vi träffa säljteamet här i AU och spenderade de följande fyra dagarna tillsammans med dem. Vi hann med en himla massa; bågskytte, tennis, golf och en hel del föreläsningar och diskussioner såklart. 

Vi båda har insett att golf kanske är något att satsa på. Riktigt kul och vi måste nog erkänna att vi var rätt bra, kanske vad man kallar nybörjartur? :-)

Vi kan nu bocka av kängurur från "listan att se"! På hotellområdet i Brisbane skuttade de runt nästan överallt. Vi kom riktigt nära och vi kan bara konstatera att de är väldigt söta! För övrigt såg vi INGA farliga djur! (tror att vissa velat skrämma upp oss - vilket verkar vara helt i onödan!).

Nu ska jag sjunka ner i soffan... Bara en dag kvar, sen är det helg igen :) Ska på allvar försöka hitta ett eget boende i helgen.

Kramar

Hanna



Taget av Hanna, 16 september

Kommentarer
Postat av: Karin

Så söööta =) Lycka till med boendet!

2008-09-18 @ 14:12:01
Postat av: Mikaela

Oj, ni kanske ska börja spela golf på riktigt då?! :) Jag har spenderat en timme på tennisbanan idag. Kan dock konstatera att jag är riktigt kass, men men... :) Lycka till med bostadsletandet! Kram!

2008-09-18 @ 14:33:14
Postat av: Johanna

Hej tjejer!

Låter som om ni har det bra. Skönt! Hur varmt är det? Här har hösten kommit big time. Sol o regn om vartannat idag. Kram på er!

P.S. När kommer bilderna på surfarna, då? :-)

2008-09-18 @ 19:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0