Finally Friday.

Nu har vi fått finbesök här nere. Igår kväll var vi och hämtade Linda på flygplatsen. Idag har vi jobbat  som vanligt och hon har liksom fått ta hand om sig själv. Vi har varit sjukt trötta idag och behöver verkligen en helg till att vila upp oss på.

Det som egentligen står helt klart är att ikväll kan vi inte göra annat än att ha en barbie. Det är cirkus 30 grader och strålande sol...och då ska det grillas. Efter middagen ska vi så klart göra smoorse. Det är nästan ett litet måste numera när vi grillar. För er som inte vet vad smoorse är så är det enkelt att förklara. Man behöver kex som är chokladtäckta på ena sidan typ brago choklad funkar bra i Sverige och marsmallows. man grillar marshmallowsarna och lägger de mellan två kex, med chokladen inåt. Så enkelt men åh så gott. 

Imorgon ska det bli upp emot 40 grader så då blir det stranden på dagen. Sen blir det självklart utgång i Darling Harbour. Och som det ser ut så blir det middag i Manly innan. Det blir perfekt, sen tar vi bara båten in till circular quay efter maten. Det är väl ungefär så långt vi har kommit med planerna för helgen än så länge. Men det räcker för stunden. Nu ska det lekas grillmästare.

Ha en riktigt bra helg.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0