Onsdagskväll!

Då har redan halva veckan gått.... Igen! Tiden verkligen flyger fram, är det likadant hemma?

Nu har sommaren kommit till oss på allvar! Igår och idag har det visserligen varit mulet och lite småregn, men temperaturen håller sig över 30 grader under dagarna. Och i morgon har de hotat med ännu högre temperaturer och sen en topp på lördag med hela 43 grader! Ojojoj.... Vad gör man då? Håller sig på stranden och i vattnet kanske? :-) Vi har dock båda fått erfara hur stark solen verkligen är här nere. Man blir röd snabbt och sen väntar ett par dagar med röd hud och sen ömsar man lite skinn... Men tror inte att det kommer att hindra oss på lördag! :-)

I morgon får vi nämligen BESÖK! Linda kommer ner och ska bo hos oss i nästan två veckor! Ska bli såå roligt! Tyvärr måste vi ju jobba - är mitt uppe i projektet - men lite ledigt blir det. Och så klart utflykter på kvällar och helger. Nästa helg åker Hanna och Linda till Brisbane och Surfers Paradise. :-) Och innan dess ska Sydney avverkas!

Tyvärr har vi varit lite dåliga på att blogga de senaste dagarna. Har bara en sak vi kan skylla på - vi har börjat träna! Jajamen, förra veckan skrev vi ju in oss på ett gym och sedan dess har vi mer eller mindre flyttat in där efter jobbet. Haha.. Idag var det spinning på schemat! Kul!

Nu väntar lite kvällsfika! Ha en bra onsdag!

Kramar från oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0