Semlor?

Idag är det då fettisdagen hemma i Sverige eller semeldagen helt enkelt. Vi håller hårt på våra svenska traditoner här nere och hade självklart beslutat att det skulle göras semlor efter jobbet. MEN när vi var på "wolle" insåg vi att det inte finns släta bullar och inte heller mandelmassa att få tag i :-( alltså får vi hoppa den traditionen. Vi har annars fått nys på Café Svensson inne i Sydney, och de serverar semlor imorgon, det hade ju varit perfekt om det nu inte var så att vi åker till Melbourne imorgon. Alltså får vi ändra lite på dagens planer och fika på annat, kanske en hederlig kanelbulle eller kanske lite Australiensiska Timtam, det återstår ännu att se.



Som sagt bär det då av till Melbourne imorgon för ACE mässa. Onsdag till lördag hänger vi där. Det är bara hem och hämta väskan och hoppa in i en taxi efter jobbet eftersom flyget går 19.15. Alltså blir det inte mycket mer bloggat i veckan. Hem åker vi på lördag kl 17.15 och beräknas vara hemma i lägenheten kl 20.00 så då blir det slappelördag, förhoppningsvis med en bra film på tv eller så.

Kvällen ska ägnas till strykning och packning, kvällsmat och NCIS på tv.....


Denna fina traditon får vi alltså klara oss utan ikväll :-(
Hoppas alla där hemma passar på att njuta av en semla!
Kram

Kommentarer
Postat av: Jannice

Släta bullar är inte så svåra att baka. och semlor är faktiskt mycket godare utan mandelmassan. tycker ju jag iaf =)Hoppas ni har det bra i Melbourne. Kram

2009-02-27 @ 09:50:20
URL: http://jannicesblogg.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

Ja det är nog ingen vetenskap att baka bulls, vi får se vad vi tyar imorgon, helgens enda och sista dag för oss..blir nog slöande :-)

2009-02-28 @ 12:09:12
URL: http://downinaussieland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0