Stressigt, tufft och rörigt värre...

... är de enda ursäkterna jag kan komma på som anledning till att vi inte bloggat på ett tag. Förra veckan var en av de värre för oss. Vårt första projekt närmar sig sitt slut och sen har det tillkommit en massa ny arbetsuppgifter i sista stund. Inte så roligt när man har en egen plan att följa. Men men... Vi har bitit ihop och än så länge funkar vår plan :-) Men som sagt, bloggandet har blivit lite lidande...

Helgen som var gick i lugnets tecken. Fredagen avslutades med middag och två filmer - en riktigt slappekväll! :-) Sen i lördags öste regnet ner i kombination med ett åskoväder. Och vad gör man då? Jo, bakar lite bullar och kurar inhomhus!



Mums.. mums....

Sen igår var det mulet igen, vet inte när sommaren tänker visa sin varma sida? Vi bestämde oss då för lite shopping och åkte till Chatswood (45 min västerut). Kul att spana lite, men vi kom hem rätt tomhänt. Eva-Lena gjorde dock ett par fynd! :-) När vi kom tillbaka till Dee Why var det träning på schemat. Och tror det eller ej men solen tittade fram på kvällen och då åkte så klart grillen fram!

Ja, det var väl en kort sammanfattning om hur vi har det! Och just det, vi har fått nya husdjur... Brr....



Och vi har många av dem..... Mindre kul! Nån som vet hur man får bort dem?
(har testat med kvast, hårspary, vattenslang etc...)

Ha en bra start på veckan!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Linda K

Hej!

Usch är spindlarna kvar...bara de inte kryper in...!

I dag är det Semledagen hemma i Sverige så får kanske bli ett bak här oxå.



Kram Kram

2009-02-24 @ 08:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0