Värmebölja och finbesök!

Helgen blev som väntat riktigt varm! Kanske inte 40 grader +, vi är ju vid kusten, men helt säkert mellan 30-35 grader. Inte helt fel! I fredags blev det som vi skrivit tidigare grillning här hemma på terassen. Något som vi alla tre uppskattade! :-) Sen var det inte så mycket mer på schemat... Kanske bra eftersom vissa inte riktigt hunnit anpassa sig till tiden.... ;-)

Större delen av lördagen spenderades sedan på stranden! Sååå skönt! Och vi badade i riktigt stora vågor - härligt och vi kände oss som barn på nytt! Sen på kvällen blev det middag i Manly, helt okej men skulle testa bläckfisk och det var tyvärr ingen höjdare.



Dock serverades det god öl och mätta blev vi till slut! Därefter tog vi färjan in till Sydney. Hade tänkt visa Linda utsikten men det var mest lampor som lyste  - var ju såklart kolmörkt vid 11... Utgång blev det i alla fall i Darling Harbour! :-)

Söndagen gick i lördagen fotspår! Med andra ord varmt och skönt så det var sol och bad som gällde! Dagen avslutades med grillning och slöande på terassen. Skönt!



Lite sightseeing hann vi med i Dee Why med.





Idag har vi lämnat Linda själv igen och hon fick roa sig med att gå på Zoo. Måste se lite exotiska djur när man är i Australien!



Många kramar från oss!

Kommentarer
Postat av: Karin

Verkar som ni har det kanon! Puss o kram

2009-02-09 @ 10:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0