Har ni Moving sale?

Jaha så tar vi nya tag och bloggar igen. Det blir därva nåt inlägg på helgen bara för att visa att vi lever, och för att vi faktiskt gör nåt...

Idag har vi en moving sale/ house clearance hos oss, men vi kan ju säga att det inte varit så lyckat hittills. De enda besökare vi har haft är grannar. Har blivit av med tre eventuellt fyra saker hittills...men det är mycket kvar. Inte direkt tajt med besökare. Hur misslyckades vi med detta, eller snarare hur har man en lyckad garage försäljning? Någon som vet? Inte vi i alla fall.

Nog om detta, vi kan väl gå tillbaka en vecka i tiden och börja sedan förra inlägget. I lördags var det ju sveriges nationaldag och man kan väl säga att två svenska tjejer tog firandet på allvar och var ute och svirade hela natten, vilket betyder att vi inte gjorde mycket alls i söndags :-) Men oj så kul vi hade!

Sen har det varit en arbetsvecka som innehållit en lagom mängd träning, lite för lite sömn och en mini avtackning av oss. Det var en mycket trevlig middag i Bankstown. Men vi höll på att inte komma in, det var nämligen en sports club och man var tvungen att vara medlem för att komma in, eller vara gäst till en medlem. Alternativet var att man var turist men helt ärligt, WHO THE F**K IS A TOURIST IN BANKSTOWN?!, inte vi i alla fall så vi fick snällt vänta till några av våra kollegor kom och hämtade in oss. Det värsta av allt var att vi blev en timme sena dit. Inte på grund av strulet i entren utan på grund av trafiken. Man kan liksom inte lita på trafiken i detta landet, eller det är väl dåliga bilförare helt enkelt. En olycka korkade igen M5 så vi blev sittandes där en timme i trafik som inte rörde sig alls, jag menar det var lika stillastående som en staty...Nog om detta, vi kom dit hade a nice time och kom hem någon gång efter midnatt för att sedan stiga upp igen 5.25 för en härlig fredag på jobbet. Lite för lite sömn ledde till en väldigt flummig, fnittrig, fantastisk fredag.

Idag lördag, house clearance till kl. 14, hon är 11.21 nu och vi har nästan allt kvar. Sen pannkakslunch, siesta/Powernap och därefter vår klassiska lördagsdejt med vår favvospinnare Damien. Hem för dusch, taco dinner och fix. Därefter buss till darling harbour och uppmöte med några för en trevlig natt på stan. Man kan säga att vi fick blodad tand förra helgen. I fler än en bemärkelse :-)

Denna utekväll innebör bakisdag i morgon och så klart flyttstädning och desperat jakt på nya ägare till våra möbler.
Låter ju som en finfin söndag.

Eftersom vi inte kommer vara flitiga på att blogga i veckan som kommer heller så blir det en kvick beskrivning av planerna vi har. Jobba måndag till fredag, gymma på kvällarna och packa/ städa. Fredag morgon lämnar vi in nycklarna och sen blir det sista dan på jobbet. För alla därhemma är det midsommarfirande som gäller då, men vi är inte avis för vi bara skjuter vår midsommar en dag. På lördag morgon kl 08.00 börjar vi fira och det gör vi sen i en vecka framöver. Fem dagar på Fiji och sen en helg i Sydney, tror nästan det är snäppet bättre än ert firande :-). Sen söndag den 28 juni börjar vår resa hem till svea igen. Men några inlägg blir det innan dess.

Vi bjuder på en bild från förra helgen i darling harbour.



Hoppas att ni alla får en bra helg, det ska vi ha.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha så kul på Fiji, så ses vi snart=)



Kram Linda

2009-06-14 @ 22:16:57
Postat av: Mikaela

Ta nu vara på sista tiden. Ses sanrt! :) Kramar!

2009-06-14 @ 22:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0