Love is in the air!

Vi är helt lyriska och alldeles nyförälskade nu för tiden. Det är surfingen som våra känslor riktar sig mot och vi har bestämt att satsa hundra procent i detta förhållande. Vår nästa dejt är inplanerad till söndag då vi ska hyra brädor här i Dee Why. Men vi kan ju inte gå på dejt utan rätt outfit så på lördag bär det av till Sydney för shopping av surfkläder. Eftersom det är våffeldagen imorgon har vi bestämt att vi ska ta en tur till Cafe Svensson under shoppingturen. Vi har ju inget våffeljärn själva men hoppas att vi kan få napp där på lördag.

Vår lilla minisemester var helt klart superlyckad. Byron Bay är typ ett semester paradis för ungdomar. Det känns som att folk åker dit för att festa och surfa. Det var dessutom gott om svenskar där och vi var helt plötsligt tvungna att tänka på vad vi sa. Vi kom upp till Byron Bay på fredag kväll och hade bokat boende på surfskolan. Men när vi blev avsläppta utanför huset ångrade vi genast detta då det var ett förfallet ruckel i stort sett. Lite annan standard än vad vi är vana vid. Vi bestämde oss för att hitta ett annat boende men allt var uppbokat. Under tiden vi letade boende öppnade sig dessutom himlen och regnet stod som spön i backen. Vi var som dränkta hundar på nolltid men eftersom vi inte hade nåt annat val blev det att återvända till surfskolan där vi fick lakan till vår våningssäng. Vi fick inget täcke så det blev att använda strandhandukarna som sådana. Kuddarna som fanns i rummet såg ut som om de hade tuggats på av hundar så de avstod vi. Dessutom delade vi rum med två fransmän som snarkade nåt sjukt. Ägaren hade gått ut på fest så vi fick helt enkelt göra oss hemmastadda. Så fort vi vaknade gav vi oss på jakt efter nytt boende och hittade ett finfint motell på andra sidan gatan. Med tanke på våra första intryck av skolan var vi mäkta tveksamma till lektionerna men efter lite frukost kändes allt bättre och surflektionerna var superbra både på lördagen och söndagen. Vi hann med att lära känna ett par amerikaner som vi käkade middag med på lördagskvällen och efter lektionen på söndagen bar det av hemåt men inte utan att vi hade hunnit med lite shopping. Slutet gott allting gott är ett bra sätt att beskriva vår semester på. Här bjuder vi på några bilder också.

      

Såhär såg boendet ut första natten, och sen har vi en bild på bakgården också.
Några bilder på oss in action bjuder vi såklart på....

   Eva-Lena på väg upp... 









Jippi jag surfar!







 Yeah jag kan också!


Nackdelen är bara att efter varje åk måste man ta sig genom vågorna och ut i djupet igen, det var nog det jobbigaste...fast träningsvärken i hela kroppen talar om att vi det var smärtsamt att ta sig upp också, men det märkte vi inte då. Här är Hanna på väg ut efter att ha ridit en våg.









Och man måste ju vila med jämna mellanrum och det funkar prima att göra det på en våg!






Sen togs de så klart några tokiga gruppbilder som det alltid görs på sådana här tillställningar,

 



















Fler bilder än så blir det inte från vår lilla surftripp.
Men om vi ska fortsätta lite i kärlekens tecken så vet ni ju hur man säger, man måste kyssa många grodor innan man hittar prinsen.....Hanna testade i helgen men det visade sig att det inte var prince charming...



Nu blir det jobb några dagar innan helgen och alla planer vi har för den står för dörren.
Hur var er helg?

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0