Semesterkänsla!?

Lördag - helt klart en av de bästa dagarna i veckan! Känns som om den här helgen var extra välbehövlig då vi (återigen) haft en tuff vecka på jobbet.

Nu har även familjen Edegård (mamma, pappa och bror) hittat ner till Australien! :-) Efter en lååång resa med start tidigt i tisdags landade de på austraiensisk mark i onsdagskväll. Vågade knappt tror eller hoppas på det med de möttes av 25-30 grader och klarblå himmel! Vem hade trott det efter alla dessa veckor med grått och regn?

Torsdag och fredag spenderade familjen i Manly och inne i Sydney medan vi andra var på kontoret som vanligt. Igår kväll plockades familjen upp på hemvägen och vi avslutade arbetsveckan med en "barbie" på terassen. Helt underbart! Som pricken över i:et fick vi dessutom besök på terassen:

possum


En possum - vilken bidrog till den exotiska känslan (för vissa, haha). :-) Måste med erkänna att den är ett av våra mer trevliga husdjur!

Lördagen har nu spenderats på stranden i Dee Why - så skönt och vi kände oss nog alla väldigt glada över att vara lediga.

Nu väntar en dusch och sen middag i Darling Harbour. Kvällen avslutas sedan för oss med utgång och fest i city/Darling Harbour!

Trevlig helg!

Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0