Weekend Wipeout i Byron Bay

Så var det helg igen, ja eller nästan i alla fall. Idag jobbar vi hemifrån för vi har en gardener här som fixar trädgården. Tyvärr ser han inte ut som den heta trädgårdsmästaren Gabbie och Carlos hade i Desperate Housewives så vi är lite besvikna. Men i vilket fall så är det ju aldrig fel att se andra arbeta :-)

Hanna hinner knappt hem från den ena semestern förren det är dax för nästa. För om ett par timmar bär det av till Sydney airport för en flight till Gold Coast. Därifrån ska vi på ett eller annat vis ta oss ner till Byron Bay. Rutinerade som vi är på resfronten tar vi det lite som det kommer och hoppas att vi ska kunna hitta en shuttle som tar oss ner till Byron Bay.
Vad händer i Byron Bay kan man då undra?
Jo det ska vi tala om för er. Där är det weekend wipeout som väntar för oss. Det är alltså en surfresa som ger oss mat och husrum och 3,5 timmar surflektioner lördag och söndag. Det get oss oxå fri tillgång till surfbräda och våtdräkt. Den stora frågan är om vi kommer att se såhär löjliga ut.



eller om vi helt enkelt kommer leva livet som i point break efter denna helgen. Om ni inte har sett denna filmen måste ni göra det! I varje fall blir det mer så här vi ser ut :







Rapport och eventuellt lite bilder på vår resa kommer efter helgen....om vi överlever vill säga :-)










By the way: vi jobbar ju arslet av oss här nere även om inte alla tror det. I onsdags var det dax att rapportera vad vi har hittat på sen vi kom hit i oktober. Resultatet blev en tre timmar lång presentation och en rapport på ca 300 sidor. Cheferna verkade nöjda med resultatet och vi blev antagligen befodrade? :-)

Nu väntar nya utmaningar.

Hoppas alla får en finfin helg, annars kan ni tänka på hur vi ser ut på brädan och skratta gott.
Vi önskar oss själva lycka till. (det lär behövas)

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0